Kartal, galibiyet için çalışıyor

Kartal, galibiyet için çalışıyor
Pazar günü kritik Uşak Sportif ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar devam ediyor. Maçın hakemi Rüştü Nuran olarak açıklanırken, yönetimin de taraftarlara destek çağrısı sürüyor

Seda Erciş/

TBL’de 22. hafta mücadeleleri yaklaşırken temsilcimiz Torku Konyaspor, sahasında oynayacağı Muratbey Uşak Sportif maçına yoğun bir tempo ile hazırlanmaya devam ediyor.  Son iki haftadır oynadığı oyun ve aldığı güzel sonuçlar ile taraftarlarının yüzünü güldüren yeşil-beyazlı ekip, bu güzel gidişi sürdürmeyi hedefliyor. Alacağı galibiyet ile alt sıralardaki ilişkisini tamamen koparmak isteyen Dev Kartallar, sonraki haftalarda ise çıkacağı zorlu mücadelelerden en iyi sonuçları alarak üst sıraları zorlamayı hedefleyecek. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde sürdürülen çalışmalarda oyuncuların hırslı mücadelesi göz doldururken, takımda eksik bir oyuncunun bulunmaması sevindiriyor. Yarın son teknik ve taktik çalışmalarını gerçekleştirecek olan temsilcimiz daha sonra maç saatini beklemeye koyulacak. Öte yandan rakip Uşak Sportif, geçen hafta Eskişehir Basket’i yenerek moral bulmuş ve alt sıralardan kopma adına Torku Konyaspor maçını hedef görüyor. Sezon sonunda son iki takımın bir alt kümeye düşeceği ligde temsilcimizin 30 puanı bulunuyor ve puan cetvelinde 10. sırada yer alıyor. Rakip Uşak ise 29 puan ile 13. sırada bulunuyor.

BAŞHAKEM RÜŞTÜ NURAN

Ligde 22. hafta mücadelelerini yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre Torku Konyaspor-Muratbey Uşak Sportif maçını Rüştü Nuran, Serkan Emlek, Alper Özgök hakem üçlüsü yönetecek. Pazar günü Selçuklu Belediye Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak.

BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

Pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde kritik Uşak Sportif mücadelesine çıkacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçta taraftarlarına güveniyor. Tüm iç saha maçlarında taraftar desteğini arkasına alan ve güzel galibiyetlere imza atan temsilcimiz, Uşak maçında da taraftarlarını desteğe çağırıyor. Torku Konyaspor Yönetimi bilet satışlarının devam ettiğini açıklarken maç günü ise spor salonun önünden biletleri temin edebilecekleri ifade edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.