Kartal geri sayımda

Kartal geri sayımda
Yeşil-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün tamamlayarak zorlu müsabaka için İstanbul’a gidecek. Son dönemde kazanmakta zorlanan temsilcimiz İstanbul’da sürprize imza atmak amacında

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, 19. haftaya dahil deplasmanda oynayacağı Galatasaray Liv Hospital maçı öncesinde son çalışmalarını yapıyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren temsilcimiz, bugünkü son çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlayıp İstanbul’a gidecek. Ligde son dönemde maç kazanmakta zorlanan ve son 9 haf1tada sadece 1 kez sahadan mutlu ayrılan temsilcimiz geçen hafta güçlü rakibi Pınar Karşıyaka’ya karşı müthiş bir direnç göstermiş ancak uzatmalar sonucu rakibine yenilmişti.

Galatasaray karşısında zorlu bir sınav vereceklerini ifade eden yeşil-beyazlılar, “Yaşanan talihsizliklerden dolayı müthiş çıkışımız sekteye uğradı. Ancak bu durumu tersine çevirmek, eskiden olduğu gibi kazanmaya başlamak da bizim elimizde. Karşıyaka maçını kazanamasak da maç kazanabileceğimize yönelik ışık aldık. Özgüvenimizin artması ve moral bulmamız için bir galibiyete ihtiyacımız var. İnşallah deplasmanda oynayacağımız Galatasaray Liv Hospital maçında arzu ettiğimiz galibiyeti alacağız” dediler.

Torku Konyaspor Yardımcı Antrenörü Murat Yolcu da sarı kırmızılı ekibe karşı oynamanın kolay olmadığını ancak hedeflerine ulaşma noktasında maç ayırt edecek durumda olmadıklarını belirterek, “Yeni transferlerimiz Bremer ve Hakim Warrick hızla takıma uyum sağlıyorlar, sakatlığı geçen Troy da yavaş yavaş eski formunu bulmaya başladı. Bunlar bizim için avantaj. Takım olarak daha fazla isteyip, daha fazla mücadele edersek zorlu Galatasaray deplasmanından galibiyetle dönebiliriz” dedi. Galatasaray Liv Hospital-Torku Konyaspor maçı Pazar günü İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak ve müsabakayı Aytuğ Ekti, Ziya Özorhon, Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.