Kartal gol gol gol

Kartal gol gol gol
Yeşil-beyazlılar, gol atamadığı maçlar halkasına bir yenisini daha ekledi. Süper Lig’in en az gol atan takımı olan temsilcimiz 9. kez bir maçı pas geçti. Galibiyet hasreti de 4 maça çıktı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor’un sezon başından buyana en sıkıntılı olduğu konu kuşkusuz gol atamama problemi… Son oynanan İstanbul Başakşehir maçında da önemli fırsatları golle sonuçlandıramayan temsilcimiz bu sezon 9. kez bir maçı gol atamadan geçti.

23 MAÇTA SADECE 19 GOL ATILDI

Gol pozisyonuna girmesine rağmen son vuruşlarda büyük sıkıntı çeken temsilcimiz Başakşehir maçında da tecrübeli ismi Hasan Kabze ile net fırsatları cömertçe harcadı. Özellikle 65. dakikada 2 metreden topu kaleci Volkan’ın ayağına nişanlayan Kabze, olası bir galibiyetin de kaçmasına sebep oldu. Sezon başından bu yana gol noktalarındaki sorunu bir türlü aşamayan Torku Konyaspor 9 maçta gol sevinci yaşayamazken, 9 maçta ise sadece 1’er gol buldu. Henüz üç gole ulaşamayan yeşil-beyazlılar, ikisi kaybettiği maçlarda olmak üzere 5 maçta ise duble yapabildi. Temsilcimiz 23 maçta toplamda ise 19 gol atabildi.

GALİBİYET HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI

Kümede kalma mücadelesi veren ve zaman zaman camiayı endişeye sevkeden Torku Konyaspor son iki maçını puanla tamamlasa da galibiyet hasreti de 4 maça çıktı. Sezonun ikinci devresini Eskişehirspor ve deplasmandaki Balıkesirspor maçlarını 1-0 kazanarak başlayan Kocaman’ın öğrencileri sonrasında ise sırasıyla Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor’a yenilirken, Fenerbahçe ve Başakşehir ile de berabere kaldı. Son 11 haftasına girilen ligde 5 iç ve 6 deplasman maçı bulunan Torku Konyaspor’un özellikle iç saha maçlarında puan kaybına tahammülü kalmadı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum