Kartal Harekete Geçti

Kartal Harekete Geçti
Kamp dönemine kadar kadroyu oluşturmayı hedefleyen Torku Konyaspor’da hareketli günler başladı

Kamp dönemine kadar kadroyu oluşturmayı hedefleyen Torku Konyaspor’da hareketli günler başladı

 

Seda Erciş/

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 yeni sezonunun hazırlıklarına on gün sonra başlayacak olan Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Kamp dönemine kıs bir süre kala kadroyu şekillendirmeyi hedefleyen yeşil-beyazlı ekip, bunun için transfer komitesinin yoğun mesai harcadığı görülüyor. Bu hafta içerisinde iç transferi bitirecek olan temsilcimiz kalan günlerinde de dış transferlerini yapıp kadroyu kuracak. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda yabancı oyunculara temkinli yaklaşan yeşil-beyazlılar, önceliği yerli oyunculara tanıması bekleniyor. 

MURAT ERDOĞAN YURTDIŞINDA

Torku Konyaspor’un yeni Sportif Direktörü Murat Erdoğan, sol bek, sağ bek ve ön libero mevkilerine yapılacak transfer için yurtdışına çıktığı öğrenildi. Avrupa’nın önemli takımlarından bazı oyuncular ile görüşen Erdoğan, farklı alternatifler de oluşturmaya çalışıyor. Erdoğan, birkaç gün içerisinde teknik heyete rapor sunacak ve yeşil-beyazlı kulüp, transferleri sonuca bağlayacak. Öte yandan Erdoğan, Anıl Karaer transferinde görüşmelerin olumlu devam ettiğini, Traore’yi de zorladıklarını açıkladı.

2 HAFTADA 5 OYUNCU
Yeşil-beyazlılar yeni sezon öncesi şu ana kadar 5 oyuncuyu renklerine bağladı. İlk olarak Alban Meha ve Dossa Junior ile anlaşarak transfer sezonuna başlayan temsilcimiz, daha sonra Selçuk Alibaz’ı transfer etti. Son olarak Emre Can Atila ile Serkan Kırıntılıyla anlaşan Torku Konyaspor, transfer sezonunu iki haftası geride kalırken 5 oyuncu ile anlaşmış oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.