KARTAL KAYSERİ YOLCUSU

KARTAL KAYSERİ YOLCUSU
Yarın deplasmanda Kayserispor’la zorlu bir 90 dakikaya çıkacak Konyaspor, maç hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

İH Konyaspor, Süper Lig'in 23. haftasında 22 Şubat Cumartesi günü deplasmanda HK Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.  Çabukluk ve 5'e 2 pas organizasyonlarıyla devam eden idman, taktik çalışmayla tamamlandı. Antrenmanda, tedavisine devam edilen Marin Anicic katılmazken, Faruku Miya ve Ali Karakaya fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

HAREKET BUGÜN

İH Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını bugün öğleden yapacağı antrenmanla sona erdirecek. Yeşil-beyazlılar daha sonra Kayseri’ye giderek kamp yapacağı otelde maç saatini bekleyecek. Yarın Kadir Has Stayumu’nda 14.00’da başlayacak mücadeleyi FIFA Kokartlı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın 4.Hakemi Emre Kargın olacak. Mücadelede VAR koltuğunda Emre Malok, AVAR koltuğunda Murat Erdoğan oturacak. (M. Mustafa Özdemir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.