Kartal kenetlendi

Kartal kenetlendi
Ligde sıkıntılı günler geçiren ve şiddetle galibiyete ihtiyaç duyan Torku Konyaspor Basket’te yönetim, teknik heyet ve oyuncular zorlu İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesi galibiyete kenetlendi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te gözler hafta sonunda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. Çok iyi başladığı 2014-2015 sezonunda üst üste gelen şanssızlıklarla ivmesini kaybeden ve yabancı oyuncu değişimleri nedeniyle adeta sistemi sil baştan değiştiren yeşil-beyazlılar son dönemde galibiyete hasret kaldı. Sıkıntılı günler geçiren ve bir an önce toparlanmak adına şiddetle galibiyete ihtiyaç duyan temsilcimiz, taraftarı önünde oynayacağı İstanbul Büyükşehir maçından zaferle ayrılmak istiyor. Hazırlıklarını bu doğrultuda sürdüren Torku Konyaspor Basket’te Başantrenör Aziz Bekir özellikle hücum varyasyonları üzerine çalışmalar yaptırıyor. Yöneticiler de takımla yakından ilgilenirken tüm takım galibiyete kenetlenmiş durumda.

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak alt sıralarla ilişkilerini kesmek istediklerini söyledi.

Takımın durumundan memnun olduklarını belirten Turhan, özellikle yeni transferler Ernest Bremer ve Hakim Warrick'in takıma alıştığını dile getirdi. Turhan, pazar günü sahalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Önümüzde çok zorlu bir maç var. Evimizde oynayacağımız bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, alt sıralarla ilişkimizi kesmek istiyoruz. Taraftarımızın da her maçta olduğu gibi bu müsabakada da yanımızda olmasını bekliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle çıkışa geçmeyi hedefliyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.