Kartal Ligde Savaşacak

Kartal Ligde Savaşacak
Torku Konyaspor’un Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, zoru ligde sonuna kadar savaşan bir takım olacaklarını söyledi

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor’da yapılacak olan son yerli transfer bekleniyor. Yeni sezon hazırlıklarını başantrenör Aziz Bekir ile yardımcı antrenörler eşliğinde sürdüren Dev Kartallar’da tamamlanacak olan kadroyla yeni sezona başlayacak. Yeşil-beyazlıların Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hazırlıklara yerli oyuncular ile başladıklarını hatırlatan Turhan, “Son transferde sona doğru yaklaştık. Bir sorun çıkmadığı takdirde yerli oyuncuyu kadromuza katacağız ve transferde noktayı koyacağız” dedi.

AZİZ HOCAMIZA İNANIYORUZ!

Başantrenör Aziz Bekir’e sonuna kadar güvendiklerini sözlerine ekleyen Tunahan Turhan, “Çok deneyimli bir hocamız var. Kendisine inancımız, güvencimiz tam. Kadroyu hocamızın raporu doğrultusunda kurduk. Bu zorlu ligde hedefimiz geçtiğimiz sezonun bir üzerine çıkmak. Bu konuda da takımımıza inanıyoruz. Yeni sezona sürpriz bir takım olmak için sonuna kadar savaşacağız” ifadelerinde bulundu. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.