Kartal rekor için sahada

Kartal rekor için sahada
Yeşil-beyazlılar, sezonun son iç saha maçında Çaykur Rizespor’u mağlup ederse lig tarihinin en iyi puanına sahip olacak ve ligi ilk 8 içinde bitirmeyi garantileyecek. Zorlu maç saat 17.00’da başlayacak

Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Geride kalan 32 haftada 44 puan toplayan temsilcimiz bugün kazanan taraf olursa puanını 47 yapacak ve ligdeki puan rekorunu kıracak. Daha önce yine Aykut Kocaman döneminde 46 puana ulaşan temsilcimiz, sezonun son iç saha maçında rekor için sahadaki yerini alacak.

Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyulan Torku Konyaspor’da moraller yerinde ve tüm takım galibiyete kenetlenmiş durumda. Rizespor maçının zor geçeceğini belirten yeşil-beyazlılar, “Rakibimiz geçen hafta ligde kalmayı garantiledi. Bu onlar için de büyük bir rahatlık oldu, sahaya son derece rahat çıkacaklar. Son dönemde de iyi bir mücadele ortaya koyuyorlar, zor bir maç olacak ancak taraftarımızın da desteği ile kazanan taraf olacağız” dediler.

Torku Konyaspor’da Marica ve Felgueiras’ın sakatlıkları devam ederken, Uğur İnceman ile Jagos Vukoviç’in de oynaması ön görülmüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın bugünkü maçta da bazı genç isimlere forma vermesi beklenirken, temsilcimizin sahada yer alacağı muhtemel 11 ise şöyle: Kaya, Ömer Ali, Ali Turan, Kokaloviç, Mehmet Uslu, Volkan Fındıklı, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Torje, Djalma ve Rangelov. Torku Arena’daki zorlu müsabaka saat 17.00’da başlayacak ve maçı Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.