Kartal rövanş peşinde

Kartal rövanş peşinde
Ligin ilk yarısında deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya mağlup olan Torku Konyaspor, pazar günü kendi evinde güçlü rakibini yenerek rövanşı almayı hedefliyor

Ligin 18. haftasında pazar günü evinde Pınar Karşıyaka konuk edecek olan temsilcimiz Torku Konyaspor’da son hazırlıklar yapılıyor. Hafta başından bu yana yoğun antrenmanlar gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, sezonun ilk yarısında 75-68’lik skorla mağlup olduğu maçın rövanşını almayı hedefliyor. Üst üste alınan mağlubiyetlerle ikinci yarıya iyi başlayamayan Potanın Kartalları, bu kritik süreçten en az zararla atlatmayı istiyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda maçın teknik ve taktik çalışmaları yapılıyor. Savunmaya da ayrı bir önlem alan Bekir, güçlü rakibine kolay sayı şansı vermek istemiyor. Yarın son çalışmasını yapacak olan temsilcimiz, bir sonraki gün kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Öte yandan Torku Konyaspor, puan cetvelinde 7 galibiyet, 10 mağlubiyet ile averajla on ikinci sırada bulunuyor. Rakip Pınar Karşıyaka ise 11 galibiyet, 6 mağlubiyet ile dördüncü sırada yer alıyor.

Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlarken, müsabakayı Engin Kennerman, Ali Şakacı, Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek.

TROY LİDERLİĞE DEVAM EDİYOR

Geride kalan 17 hafta sonunda Troy De Vries, 19.4 sayı ortalaması ile Torku Konyaspor’un sayı lideri olurken, Sean Williams, 7.41 ribaund ve 2.11 blok ortalamaları ile bu iki kategoride takımın pota altındaki en etkili oyuncusu konumunda. Temsilcimiz ortalama 75.7 sayı üreterek mücadele edilen ligde potada ortalama 80.64 sayı gördü. Üç sayı çizgisinin gerisinden yüzde 40, boyalı alandan yüzde 53.5, serbest atışlarda ise yüzde 73.6 isabet oranları yakalayan yeşil-beyazlılar, ortalama 29.2 ribaund, 15.4 asist, 2.76 blok, 5.23 top çalma istatistiklerine ulaştı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.