Kartal telafi maçında

Kartal telafi maçında
Deplasmanda Tofaş’a konuk olacak olan Torku Konyaspor’da hedef geçen hafta alınan mağlubiyeti telafi etmek. Bursa Atatürk Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 17.00’da başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 17. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, bugün deplasmanda Tofaş’a konuk olacak. Geçen hafta evinde Trabzonspor’a farklı mağlup olan yeşil-beyazlılar, bu kritik maçı kazanarak bu yenilgiyi telafi etmek amacında. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde hafta boyunca yoğun antrenmanlar gerçekleştiren Potanın Kartalları, savunmayı güçlendirmek adına yapılan çalışmaların yanında teknik ve taktik hazırlıklar da gerçekleştirdi. Mutlak galibiyet parolasıyla çıkılacak olan maçta yeşil-beyazlıların eksik oyuncusu bulunmuyor. Temsilcimizin yeni transferi Ernest Lenell Bremer ise koç Aziz Bekir’in şans vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek. Bursa Atatürk Salonunda oynanacak olan mücadele saat 17.00’da başlayacak ve maçı Murat Biricik, Halil Baldemir, Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek.

ÖTEN, “ŞİMDİ SIRA MAĞLUBİYETİ TELAFİ ETMEKTE”

Torku Konyaspor’un Başkan Yardımcısı Kerem Öten yaptığı açıklamada, Tofaş maçından galibiyet ile döneceklerine inandıklarını belirtti. Takımın durumu hakkında da önemli acıkmalarda bulunan Öten, yeni transferlerin uyum sağlamasını beklemelerinin gerektiğini ifade etti. Öten, “Bursa deplasmanında ligin hırslı ekiplerinden Tofaş ile karışılacağayız. Takımımız bu maça büyük bir ciddiyetle çalıştı. Trabzonspor karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık fakat şimdi sıra bu yenilgiyi telafi etmekte. Takımımızın her zaman yanındayız ve onlara inancımız tam” dedi.

“UYUM SAĞLAMAK ÖNEMLİ”

Yeni transferlerden Hakim Warrick ile Ernest Bremer’in takıma uyum sağlamasının önemli olduğuna da değinen Öten şöyle konuştu: “Sezon başında Josh Mayo ile başladık ve takımımızın ona alıştığını söyleyebiliriz. Fakat durumlar değişti. Takımımıza Hakim gibi tecrübeli ve başarılı bir oyuncu geldi. Geçen hafta takım ile birlikte ilk maçına çıktı. Onun için bir alışma süreciydi diyebiliriz. Şu an daha çok takıma alıştığını ve bugünkü maçta daha uyumlu olabileceğini düşünüyorum. Mayo’dan boşalan koltuğu ise dün takıma katılan Bremer oldu. Umarım en kısa sürede takıma uyum sağlar ve takımımız galibiyet serisine başlar.” (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.