Kartal, Tofaş’a hazır

Kartal, Tofaş’a hazır
Torku Konyaspor Baskette Tofaş maçının teknik ve taktik çalışmaları yapılıyor. Yeşil-beyazlıların Başkan Yardımcısı Kerem Öten, “Trabzon galibiyetinin önemi artması için Tofaş, maçından mutlaka galip gelmemiz şart” dedi

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol takımı, Tofaş maçının hazırlıklarını yoğun antrenmanlarla sürdürüyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde teknik, taktik çalışmalarını gerçekleştiren Potanın Kartalları, bugün son antrenmanını yapacak. Temsilcimizde Burak Selen dışında eksik bir oyuncu bulunmazken Rasic’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Yarın Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak.

ÖTEN: FLAŞ BİR BAŞLANGIÇ OLDU

Torku Konyaspor’un Başkan Yardımcısı Kerem Öten, lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını Trabzon galibiyetinin önemi artması için de önlerindeki Tofaş maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Öten, “Lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Trabzon gibi kaliteli ve iyi bir kadroya sahip bir takıma karşı deplasmanda galip gelmek gerçekten bizim için son derece moral verici oldu. Şimdi önümüzde Tofaş maçı var ve hazırlıklar son hız devam ediyor. Trabzon galibiyetinin önemi artması için bu maçtan mutlaka galip gelmemiz şart. Bu noktada da takımımıza inancımız güvencimiz sonuna kadar var. Umuyorum bu maçtan da gelip lige flaş bir başlangıç yapmış olacağız” diye konuştu.

“HEDEF PLAY-OFF’A UZANIYOR”

Öten gelecek haftalar ve hedeflerle ilgili soruyu ise, “Deplasmanda alınan her galibiyet çok değerlidir. Biz zaten içeride oynadığımız maçların hepsine mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Dışarıdan da maksimum sayıda getireceğimiz sayılar bizim konusunda ileriki hedefler konusunda güç verecektir. Yani dışarıdan kazanacağınız ekstra galibiyetler hedefin Avrupa kupası veya Play-off’a doğru gitmesini sağlar” şeklinde yanıtladı.  

“6 KİŞİ MÜCADELE EDECEĞİZ”

Bu önemli Tofaş maçı için taraftarlara çağrıda bulunan Kerem Öten, “Taraftarlarımızdan çok şey bekliyoruz. Konyaspor adıyla, yeşil-beyaz renklerle mücadele ediyoruz ve bu haftaki maçımız Konyaspor maçının hemen ardından oynanacak. Arada yarım saatlik bir süre var. Taraftarlarımız rahatlıkla çıkıp hemen yan taraftaki salonda basket takımına da destekte bulunabilirler. Bizim en büyük arzumuz buranın hınca hınç dolması. Biz çünkü onlardan maddi bir beklentimiz yok. Bilet fiyatlarımız son derece sembolik. Sadece istediğimiz bu salonun dolması ve oyuncularımıza destek olmaları. Taraftarlarımızın desteği ile altı kişi mücadele ediyoruz ve galip gelme şansımızı arttırıyoruz” dedi. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.