Kartal zafer peşinde

Kartal zafer peşinde
Kendi sahasında Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacak olan Torku Konyaspor, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak maçtan galibiyetle ayrılıp üst sıralar için mücadelesini sürdürmeye devam etmek amacında. Zorlu maç saat 16.00’da başlayacak

Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde Kayseri ekibi Erciyesspor’u ağırlayacak. Geride kalan üç haftada birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi alan yeşil-beyazlılar, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak maçtan zaferle ayrılmak amacında.

Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyulan temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Erciyesspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Ligdeki kaderimizi doğrudan etkileyecek bir maça çıkacağız. Bu maçtan alınacak bir galibiyet bizim üst sıralarda tutunmamızı sağlayacak ve gelecek haftalar için önümüzü açacağız. Bu nedenle önemli bir maça çıkacağız. Taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz maçlardan birisi olacak. İnşallah güzel bir atmosferde iyi bir futbolla sonuca ulaşırız” dedi.

Rakip Erciyesspor’da da galibiyet hesapları yapılıyor. Bu sezon oynadığı üç maçta da galip gelemeyen Kayseri temsilcisi de bu maça büyük önem veriyor.

İki ekip için de çok zorlu geçecek karşılaşma Büyükşehir Stadı’nda saat 16’da başlayacak. Müsabakanın hakem üçlüsü ise Süleyman Abay-Gökhan Memişoğlu ve Serdar Diyadin.

Torku Konyaspor’da sakatlıkları bulunan Hasan Kabze ve Djalma Campos bu maçta da forma giyemeyecek. Geçen hafta forma giyemeyen Uğur İnceman ve Rangelov ise maç kadrosunda yer alacak. Torku Konyaspor’un sahaya; Belec-Ali Turan, Selim, Vukovic, Mehmet Uslu-M.Güven, Ali Çamdalı (Uğur İnceman), Ömer Ali, Torje-Hleb ve Marica ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.