Kartal zorlu sınavda

Kartal zorlu sınavda
Ligde 4 haftadır kazanamayan ve üst sırala çıkma yolunda şiddetle galibiyeti ihtiyacı olan temsilcimiz Torku Konyaspor 24. haftanın açılış maçında bugün Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Zorlu maç saat 20.00’da başlayacak

Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Ligde 4 maçtır kazanamayan ve alt sıralardan kurtulma adına şiddetle galibiyete ihtiyaç duyan temsilcimiz, evinde oynayacağı maçtan üç puanla ayrılıp hem kazanamama baskısından kurtulmak hem de çıkışa geçmek amacında.

Bu sezon evinde oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Kasımpaşa maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Evindeki son iki maçtan sadece 1 puan çıkartabilen temsilcimizin bugün en önemli kozu yine taraftarı olacak.

Son haftalarda çıkışa geçen ve son 4 lig maçında 1 galibiyet, 3 de beraberlik alarak yenilgi almayan konuk Kasımpaşa da Konya’ya en az bir puan umuduyla geldi. Büyükşehir Belediyesi Torku Arena’da oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Antrenmanda sakatlanan Mahlangu dışında önemli bir eksiği bulunmayan Torku Konyaspor’un sahaya Kaya Tarakçı, Ömer Ali Şahiner, Ali Turan, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Djalma Campos, Gabriel Torje ve Hasan Kabze ilk 11’i ile çıkması bekleniyor.  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.