Kartal'da bıçaklı kişi, sokakta bir kadını rehin aldı

Kartal'da bıçaklı kişi, sokakta bir kadını rehin aldı
Polisin yaklaşık 3 saat süren ikna çabaları sonucunda kadın kurtarıldı- Şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Kartal'da bir kişi, sokak ortasında bir kadını bıçakla rehin aldı. Polisin yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmaları sonucunda kadın kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Kartal'da S.K. isimli kadın, taksiyle Mihrişah Sokak'ta U.T'nin yanına geldi. Bu sırada polis tarafından takip edilen U.T, polisleri görünce kadını bıçakla rehin alıp, yere yatırdı. Bu arada şahsın yanındaki alkol şişeleri dikkati çekti.

Uyuşturucudan kaydı olduğu öğrenilen ve başka bir suçtan aranan şüpheli, rehin aldığı kadına "Çalışmayacaksın. Ben dilencilik yapar, sana bakarım demedim mi?" diye bağırıp, polislere de "Gazetecileri götürün buradan istemiyorum" dedi. Bunun üzerine polis gazetecileri olay yerinden uzaklaştırdı.

Polisin yaklaşık 3 saat süren ikna çalışması sonucunda kadın kurtarılırken, şüpheli gözaltına alındı.

S.K'yı olay yerine getiren taksici Ümit Gülenyüzlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracına binen kadını olay yerine getirdiğini söyledi. Ardından buraya polislerin geldiğini anlatan Gülenyüzlü, "Şahıs buradaydı. Polisler geldi. Şahıs polisleri görünce bıçağı çekerek kadını rehin aldı" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.