Kartal'da kaybolan Beratcan'ın öldürülmesi

Kartal'da kaybolan Beratcan'ın öldürülmesi
Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan servis şoförü ile çocuğun annesi, tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevkedildi

İSTANBUL (AA) - Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin gözaltına alınan servis şoförü ile çocuğun annesi, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli servis şoförü E.K. ile Beratcan'ın annesi T.K, nöbetçi savcıya ifade verdi.

Savcılık ifadelerinin ardından, E.K. ile T.K, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Kartal'da ilkokul öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

Beratcan'ın ölümüne ilişkin aranan servis şoförü E.K. dün Asayiş ve Çocuk Şube ile Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Gaziosmanpaşa'da düzenlediği ortak operasyonla yakalanmıştı. Servis şoförünün emniyetteki ifadeleri doğrultusunda, Beratcan'ın annesi T.K. da gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.