Kartal'da kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Kartal'da kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürüyor
İSTANBUL (AA) - Kartal'da 5 gün önce kaybolan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ü arama çalışmaları devam ediyor.Kartal Hürriyet Mahallesi'ndeki okulundan...

İSTANBUL (AA) - Kartal'da 5 gün önce kaybolan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ü arama çalışmaları devam ediyor.

Kartal Hürriyet Mahallesi'ndeki okulundan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Beratcan Karakütük'ün yakınları, evin önünde kendilerini sevindirecek umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

Beratcan Karakütük'ün dayısı Sebahattin Çakır, "Beratcan'ı bulmak için polisin aramaları devam ediyor. Bir gelişme olduğunda bizi haberdar edecekler. Biz de kendi çapımızda aramalarımızı sürdürüyoruz. Ama şu ana kadar bir sonuç alamadık" dedi.

Bu arada AFAD ekipleri de aileden bilgi aldıktan sonra Beratcan'ın kaybolduğu sokaklarda keşif yaptı. Arama kurtarma ekiplerinin, organize bir hazırlığın ardından bölgede arama yapacakları öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de arama çalışmalarını sürdürüyor.

Yıldız İşçimenler İlkokulu'ndan 5 gün önce saat 14.20'de çıkan Beratcan Karakütük'ün eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.