Kartal'da polis denetimleri

Kartal'da polis denetimleri
İSTANBUL (AA) - Kartal'daki polis denetiminde, 2 kişi hırsızlıkta kullanılan malzemelerle ele geçirildi.Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet...

İSTANBUL (AA) - Kartal'daki polis denetiminde, 2 kişi hırsızlıkta kullanılan malzemelerle ele geçirildi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurduğu otomobilde bulunan 2 kişiden biri kaçmaya başladı. Aracın sürücüsü T.K'yı (29) gözaltına alan polis ekibi, kaçmak isteyen A.G'yi (22) ise kovalamaca sonucu yakaladı. A.G'nin, yoldaki mazgalın altına saklamaya çalıştığı ATM banka kartı giriş bölümü ve ATM hoparlör kısmına yerleştirilmek üzere hazırlanmış kamera ve batarya düzeneği ele geçirildi.

Şüphelilerin aracında yapılan aramada, ATM banka kartı giriş bölümü, bankamatik cihazına yerleştirilebilen kameralı kayıt düzeneği, bankamatik hoparlör kapağı, akımölçer cihazı, 3 CD ve taşınabilir bellek, 3 kesici alet, kontrol kalemi, yapıştırıcı ve silikon, 13 ATM kartı, bazı şirketlere ait indirim kartları bulundu.

Şüphelilerden T.K'nın 9 suçtan kaydının bulunduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.K. ve A.G. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.