Kartal'da tek çare kazanmak! Konyaspor-Gençlerbirliği istatistikleri dikkat çekti...

Kartal'da tek çare kazanmak! Konyaspor-Gençlerbirliği istatistikleri dikkat çekti...
 Muhabir
İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor Gençlerbirliği maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor

Trendyol Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam edecek. Bu sezon Teknik Direktör İlhan Palut, yönetiminde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren TÜMOSAN Konyaspor, 9. hafta mücadelesinde MEDAŞ Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda başkent temsilcisi Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Son haftalarda gösterdiği performansla eleştirilerin hedefi olan Konyaspor, bu maçı kazanarak alt sıralardan kurtulmak ve hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

KARTAL 5. PUANLA 16. SIRADA

Konyaspor geriye kalan haftalarda 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Yeşil-beyazlıların tek galibiyeti Trabzonspor maçı oldu. 2 defa berabere kalan Konyaspor mağlubiyet alarak haftaya 5 puanla 16. sırada girdi.

BAŞKENT EKİBİ 1 BASAMAK ÜSTTE

Ankara ekibi Gençlerbirliği ise 8 maçta 2 galibiyet aldı. 2 beraberlik alan başkent temsilcisi sahadan 4 kere mağlup ayrılan taraf oldu. Gençlerbirliği ise topladığı 8 puanla haftaya 15. sırada girdi.

KONYASPOR’UN GENÇLERBİRLİĞİ KARNESİ

TÜMOSAN Konyaspor ile başkent ekibi Gençlerbirliği Süper Lig tarihinde toplamda 38 defa karşı karşıya geldi. Bu süreçte Konyaspor rakibine karşı 11 galibiyet aldı. 14 defa Gençlerbirliği ile berabere kalan Konyaspor, sahadan 13 defa ise mağlup ayrılan taraf oldu. Konyaspor 40 gol atarken kalesinde ise 55 gol gördü.

DÜDÜK ÇAKIR’DA OLACAK

Temsilcimiz TÜMOSAN Konyaspor Gençlerbirliği maçını ise Oğuzhan Çakır, yönetecek. Çakır’ın yardımcıları ise İbrahim Çağlar ile Bahtiyar Birinci olacak. Zorlu maç 25 Ekim Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

572886429-1298208108983145-620702049135411066-n.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum