Kartal’dan potada taze projeler

Kartal’dan potada taze projeler
TBL’de yeni sezon için sponsor arayışlarını sürdüren Torku Konyaspor’da hedef iyi bir sponsor bulup hedefi büyütmek. Kulüp İkinci Başkanı Targun Polat, lig için yeni projelerinin olduğunu ilk kez Pusula’ya açıkladı

Seda Erciş

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde 2014-2015 sezonunu başarılı bir şekilde geride bırakan temsilcimiz Torku Konyaspor, yeni sezon için yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı şanssızlıklara rağmen ligi iyi bir konumda bitiren yeşil-beyazlı ekip, yeni sezonda yeni hedefler ile yoluna devam etmek amacında. Torku Konyaspor Basketbol Takımının İkinci Başkanı Targun Polat, geride kalan sezonu değerlendirirken hedeflerinin yeni sezonda arttığını belirtti. Sözlerine yaşadıkları sıkıntıları anlatarak başlayan Polat, “Güzel ve başarılı bir sezonu bitirdik. Büyük şanssızlıklar yaşadık ve bu şanssızlıklar olmasaydı kesinlikle farklı bir konumda yani play-off’ta olurduk” diye konuştu.

“İYİ BİR SPONSOR BULURSAK…”

Sezona başlarken farklı bir hedefte olduklarını fakat şimdi daha ayrı bir noktada olduklarını söyleyen Targun Polat, “İyi bir sponsor bulmak kaydıyla hedefimiz yeni sezonda play-off. Şu anda sponsor arayışlarımız sürüyor. Torku ile geçen sene yaptığımız anlaşmayı yapmak istiyoruz fakat henüz net bir şey yok. Henüz bir anlaşma yok. Bütçe belirlendikten sonra her şey daha belirgin olacak” dedi.

“YARIŞMALAR DÜZENLEYECEĞİZ”

Geçtiğimiz sezon taraftar desteğini çok fazla hissettiklerini ve bundan mutluluk duyduğunu açıklayan Targun Polat, yeni sezonda daha güzel projelere imza atacaklarını söyledi. Polat, “Ciddi bir taraftar desteği yaşadık. Basketbolu seven bir Konya seyircisi var. Kombine için şimdiden arayan insanlar var. Yeni sezon için çok güzel fikirlerimiz, projelerimiz var. Salonda yarışmalar düzenlemeyi planlıyoruz. Federasyon destekli olacak” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.