Kartkolik kaleci!

Kartkolik kaleci!
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’un kalecisi Ahmet Sabri Fener, kaleciliğinden çok olaylarla ve gördüğü kartlarla dikkat çekiyor.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’un kalecisi Ahmet Sabri Fener, kaleciliğinden çok olaylarla ve gördüğü kartlarla dikkat çekiyor. Geride kalan süreçte 15 maçta da forma giyen kaleci Sabri, son oynanan Tokat maçında uzatmalarda çift sarı kart görüp oyun dışı kaldı. Takımının 1 kişi eksik olduğu ve oyuncu değişikliği hakkını da kullandığı bu maçta sorumsuzca hareket eden ve kırmızı kart gören A. Sabri’nin bu tavrı tepki çekti. Oyundan çıkarken de rakip takım seyircisiyle gereksiz bir diyalog yaşayan genç kaleci daha önce de Konya’daki Karagümrük maçında rakip seyirciyle polemik yaşamıştı. Bu haftaki kritik Kartalspor maçında forma giyemeyecek A. Sabri ayrıca üç sarı kartla da ceza sınırında bulunuyor. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.