Kas hastası Enes ve arkadaşları Eskişehirspor'u ziyaret etti

Kas hastası Enes ve arkadaşları Eskişehirspor'u ziyaret etti
Eskişehir'de kas erimesi hastası 100. Yıl İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Enes Tetik ve arkadaşları Eskişehirspor'u ziyaret ederek, Trabzonspor maçında başarı diledi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kas erimesi hastası 100. Yıl İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Enes Tetik ve arkadaşları Eskişehirspor'u ziyaret ederek, Trabzonspor maçında başarı diledi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 100. Yıl İlkokulu 2-B sınıfı öğrencisi kas erimesi hastası Enes Tetik ve sınıf arkadaşlarının önemli Trabzonspor karşılaşması öncesi takımı Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde ziyaret ettikleri bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kendisini en büyük Eskişehirspor taraftarı olarak tanımlayan minik Enes'e ve arkadaşlarına bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyor, Enes'i rahatsızlığında kulüp olarak yalnız bırakmayacağımızı belirtmek istiyoruz."

Enes Tetik ve sınıf arkadaşları hazırlandıkları. Eskişehirspor'a destek sözlerinin yazdığı afişleri yetkililere teslim etti. Teknik Direktör Samet Aybaba ve futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.