Kasımpaşa deplasmanda galibiyete hasret

Kasımpaşa deplasmanda galibiyete hasret
- Spor Toto Süper Lig'de yarın Bursaspor'a konuk olacak lacivert-beyazlı ekip, rakip sahalardaki son galibiyetini 91 gün önce 16. hafta mücadelesinde elde etti

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Bursaspor'a konuk olacak Kasımpaşa, 91 gündür deplasmanda kazanamıyor.

Süper Lig'deki son dış saha galibiyetini 19 Aralık 2015'te Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenerek elde eden lacivert-beyazlı ekip, bu maçın ardından deplasmanda yaptığı 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının ardından rakip sahada Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, daha sonra sırasıyla Fenerbahçe'ye 3-1, Çaykur Rizespor'a 2-0 ve Medicana Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Rakiplerine konuk olduğu son 4 maçta sadece bir puan alabilen Kasımpaşa, Bursaspor'u yenerek deplasmandaki kötü gidişe son vermeye çalışacak.

Bursaspor ile Kasımpaşa arasındaki karşılaşma, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.


- Son 11 maçta da gol yedi


Kasımpaşa, ligde yaptığı son 11 maçta kalesinde gol gördü.

Ligde son olarak 5 Aralık 2015'te Osmanlıspor (1-0) ile yaptığı karşılaşmada gol yemeyen lacivert-beyazlılar; Torku Konyaspor (2-1), Mersin İdmanyurdu (2-1), Trabzonspor (1-1), Gaziantepspor (1-2), Medipol Başakşehir (1-1), Gençlerbirliği (0-1), Fenerbahçe (1-3), Eskişehirspor (2-1), Çaykur Rizespor (0-2), Antalyaspor (2-1) ve Medicana Sivasspor (0-1) maçlarında rakiplerinin gollerine engel olamadı.

Kasımpaşa, 11 haftalık bu süreçte 15 gol yedi.


- 4 futbolcu sakat


Lacivert-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Kenneth Omeruo, Eren Derdiyok, David Pavelka ve Aydın Yılmaz, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı kart cezası nedeniyle Medicana Sivasspor maçında forma giyemeyen Olivier Veigneau ise cezasını tamamlamasının ardından yarınki karşılaşmada görev alabilecek.

Üçer sarı kartları bulunan Veysel Sarı ile Abdullah Durak ise Bursaspor karşısında kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.