Kasımpaşa, Galatasaray'a konuk olacak

Kasımpaşa, Galatasaray'a konuk olacak
- Lacivert-beyazlı takım, yarın karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmeyi hedefliyor


İSTANBUL (AA) - Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın Galatasaray'a konuk olacak.

Ligde üst üste Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor'u yenen ancak geçen hafta sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup olan lacivert-beyazlılar, Galatasaray'a üstünlük sağlayarak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Ligde 29 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi alan Kasımpaşa, 43 puanla 7. sırada bulunuyor. Galatasaray ise 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 yenilgi sonunda topladığı 41 puanla 8. yer alıyor.

Kasımpaşa'da yarınki karşılaşma öncesi kart cezalısı oyuncu bulunmuyor. Sakatlığı henüz geçmeyen David Pavelka ise Galatasaray karşısında görev alamayacak.

Lacivert-beyazlı ekipte üç sarı kartı bulunan Abdullah Durak, yarın görev alıp kart gördüğü takdirde 31. haftadaki Osmanlıspor maçı öncesinde cezalı duruma düşecek.

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki mücadele saat 16.00'da Türk Telekom Arena'da başlayacak. Müsabakayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.