Kasımpaşa, galibiyet serisi peşinde

Kasımpaşa, galibiyet serisi peşinde
Lacivert-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın Medicana Sivasspor'a konuk olacak

İSTANBUL (AA) - Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın Medicana Sivasspor'a konuk olacak.

Ligde geçen hafta Antalyaspor'u mağlup eden lacivert-beyazlı takım, yarın da kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Kasımpaşa, sezonun ikinci yarısına kötü başlamasına rağmen son haftalarda toparlama sinyalleri verdi. Lacivert-beyazlı takım, ligin son 3 haftasında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 6 puan aldı. Sahasında Eskişehirspor ve Antalyaspor'u 2-1'lik skorlarla yenen Kasımpaşa, deplasmanda ise Çaykur Rizespor'a 2-0 mağlup oldu.

Medicana Sivasspor ile Kasımpaşa, yarın saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.


- Sakat Eren Derdiyok, oynamayacak


Lacivert-beyazlı takımda sol bacak arka adalesinde sakatlığı olan Eren Derdiyok, Medicana Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Bu oyuncunun yanı sıra David Pavelka, Kubilay Akyüz ve Aydın Yılmaz da sakatlıkları nedeniyle yarınki maçta görev alamayacak.


- Veigneau cezalı


Kasımpaşa'da geçen hafta Antalyaspor karşısında 4. sarı kartını gören Olivier Veigneau, cezalı duruma düştü.

Beşiktaş, Trabzonspor, Gaziantepspor ve son olarak Antalyaspor maçlarında kart görerek cezalı olan Fransız oyuncu, Medicana Sivasspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Bu sezon 7 kez sarı kart gören Veysel Sarı ile 3 kez aynı durumla karşılaşan Abdullah Durak, yarınki maçta kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler.


- Deplasmanda galibiyete hasret


Kasımpaşa, son lig maçlarında deplasmanda kazanamıyor. Lacivert-beyazlılar, 85 gündür dış sahada galibiyet elde edemedi.

Süper Lig'deki son dış saha galibiyetini 19 Aralık 2015'te Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenerek alan lacivert-beyazlı ekip, bu maçın ardından deplasmandaki karşılaşmada 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, Fenerbahçe'ye 3-1 ve Çaykur Rizespor'a 2-0 mağlup oldu.


- Üst üste 10 maçta gol yedi


Kasımpaşa, Medicana Sivasspor maçı öncesi en büyük sıkıntıyı savunmada yaşıyor.

Kalesini gole kapatmakta zorlanan lacivert-beyazlı takım, 10 hafta üst üste gol yedi. Ligde son olarak 5 Aralık 2015'te Osmanlıspor ile oynanan 14. hafta maçında gol yemeyen Kasımpaşa; Torku Konyaspor (2-1), Mersin İdmanyurdu (2-1), Trabzonspor (1-1), Gaziantepspor (1-2), Medipol Başakşehir (1-1), Gençlerbirliği (0-1), Fenerbahçe (1-3), Eskişehirspor (2-1), Çaykur Rizespor (0-2), Antalyaspor (2-1) maçlarında kalesinde gol gördü.

Lacivert-beyazlı ekip, 10 haftalık bu süreçte 14 gol yedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.