Kasımpaşa, kötü gidişatı durdurmak istiyor

Kasımpaşa, kötü gidişatı durdurmak istiyor
Spor Toto Süper Lig'de 5 haftadır galip gelemeyen lacivert-beyazlılar, yarın Eskişehirspor'u konuk edecek


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 5 haftadır kazanamayan Kasımpaşa, kötü gidişatına yarın konuk edeceği Eskişehirspor karşısında son vermek istiyor.

Süper Lig'de ilk yarıda gösterdiği performansı ikinci devreye yansıtamayarak henüz galibiyet alamayan lacivert-beyazlılar, 22. haftaya 31 puanla 7. sırada girdi. Geçen hafta Fenerbahçe'ye kaybeden ve bu 5 maçlık sürede 3 yenilgi, 2 beraberlik alan Kasımpaşa, Eskişehir temsilcisi karşısında alacağı 3 puanla tekrar çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki lacivert-beyazlılarda Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Titi ile sarı kart cezalısı Adem Büyük, Eskişehirspor karşısında forma giyemeyecek.

Samet Aybaba yönetiminde çıkışa geçen Eskişehirspor ise son 3 haftada kaybetmeyip, iki galibiyet ve bir beraberlik alarak 7 puan topladı. Son 3 haftadaki performansına rağmen 17 puanla ligin son sırasında yer alan Eskişehir ekibi, İstanbul'dan 3 puanla dönerek, kümede kalma yolunda önemli bir galibiyete imza atmayı amaçlıyor.

Eskişehirspor'un geçen hafta oynadığı Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Nadir Çiftçi, Kasımpaşa karşısında yer alamayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.