Kassam Tugayları yeni çatışma görüntülerini yayınladı: En az 10 işgalci öldürüldü

Gazze'de işgalci İsrail ordusuna karşı topraklarını korumak için mücadele eden İzzeddin el-Kassam Tugayları, yeni çatışma görüntüleri yayınladı.

Gazze'de işgalci İsrail ordusunakarşı topraklarını korumak ve savunmak için mücadele eden Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, yeni çatışma görüntüleri yayınladı.

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerine karşılık vermeyi südüren Kassam Tugayları, Han Yunus ve Zeytun Mahallesi’nde İsrail ordusuna silahlı ve roketli saldırılara ait yeni görüntüleri paylaştı. Görüntülerde, Kassam Tugayları’nın çok sayıda İsrail tankını roketlerle vurduğu görüldü.

10 İŞGALCİ ÖLDÜRÜLDÜ

İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan Gazze'nin doğusundaki Şucaiyye Mahallesi ve Hasaneyn Caddesi'nde İsrail ordusuna mensup piyade güçlerini yüksek kapasiteli patlayıcılarla hedef aldığı ve İsrail ordusuna mensup en az 10 asker ve subayın öldürüldüğü kaydedildi.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana 116'sı karadan işgal sürecinde olmak üzere 445 askerinin öldürüldüğünü açıklamıştı.

Ancak kaynaklar İsrail'in kaybının açıklanandan çok daha fazla olduğunu belirtiyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.