Kastamonu Belediyespor turu geçmeyi hedefliyor

Kastamonu Belediyespor turu geçmeyi hedefliyor
Hentbol Kadınlar Challenge Kupası çeyrek finalinde hafta sonu Hollanda'nın Quintus takımıyla iki maç yapacak Kastamonu Belediyespor, turu geçmek istiyor- Antrenör Kalyoncu: "Dünya Şampiyonası'nda final oynayan Hollanda'nın bir takımıyla müsabakalar yapac


KASTAMONU (AA) - Hentbolda Kadınlar Challenge Kupası çeyrek finalinde hafta sonu Hollanda'nın Quintus takımıyla iki maç yapacak Kastamonu Belediyespor, turu geçmeyi hedefliyor.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir haftadır bu müsabakalar için çalıştıklarını ve çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyledi.

Turun kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Dünya Şampiyonası'nda final oynayan Hollanda'nın bir takımıyla müsabakalar yapacağız. Bu eşleşmede turu geçen taraf olmak istiyoruz. Yarı finale kalıp, oradan finale doğru devam eden bir süreci yaşamayı hedefliyoruz. Oyuncularımızdan Anastasia ve Kübra Tümer sakat. Buna rağmen iyi mücadele verip, turu geçmeye çalışacağız."

Kalyoncu, çekişmeli bir atmosferde oynanacak maçlar için taraftarlardan destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

Çeyrek finalde oynanacak iki mücadele de iki takımın anlaşması sonucunda Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. İlk maç 20 Şubat Cumartesi günü, rövanşı ise 21 Şubat pazar günü oynanacak. Bulgar hakemler Svetoslav Jovchev ve Zvezdelin Jonchev'in yöneteceği karşılaşmalar, saat 17.00'de başlayacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.