Kastamonu vatandaşların ayıyla gülümseten sohbeti

Kastamonu vatandaşların ayıyla gülümseten sohbeti
Kastamonu'da vatandaşların karşılaştıkları ayılarla sohbet etmeye çalıştığı anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Kastamonu'da vatandaşların karşılaştıkları ayılarla sohbet etmeye çalıştığı anlar renkli görüntülere sahne oldu. O anlar kameraya yansıdı.

Kastamonu'da kış uykusundan uyanan ayılar, yerleşim yerlerine yakın bölgelere ve yollara inmeye başladı. Küre ilçesinde Kastamonu-İnebolu karayolu kenarındaki bir ayıyı gören vatandaş o anları cep telefonuyla görüntüledi. Vatandaşın ayıya, "Yerim seni" diye seslenmesi ise gülümsetti. İnebolu ilçesinde de ayıyla karşılaşan vatandaşlardan biri, ayıya "Gel, gel bir kere seveyim" diye seslendi.

Sosyal medyada paylaşılan her iki görüntü de büyük ilgi gördü.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.