Kavgada ateşlenen silah, 5 yaşındaki kız çocuğunu yaraladı

Kavgada ateşlenen silah, 5 yaşındaki kız çocuğunu yaraladı
Bayrampaşa'da çıkan kavgada tabancayla rastgele ateş edilmesi sonucu, yoldan geçen 5 yaşındaki kız çocuğu yaralandı.

Bayrampaşa'da çıkan kavgada tabancayla rastgele ateş edilmesi sonucu, yoldan geçen 5 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. 

Tuna Mahallesi Tuna Caddesi 677. Sokak'ta, kimliği henüz belirlenemeyen bazı kişiler arasında kavga çıktı. 

HABERİN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Taş, sopa ve silahların da kullanıldığı kavga sırasında, rastgele ateşlenen tabancadan çıkan kurşunlardan biri, babasıyla yoldan geçen Ece Kılıç'a isabet etti. 

Yaralanan küçük çocuk, olay yeri yakınlarındaki Özel Bayrampaşa Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından, Ece Kılıç, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Ameliyata alınan küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Olay yerinde inceleme yapan polis, olaya karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.