Kavgada öldüresiye dayak kamerada

Kavgada öldüresiye dayak kamerada
Fatih'te bir grubun aralarına aldıkları iki kişiyi, soparlarla tekme tokat dövdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fatih'te bir grubun içlerine aldıkları iki şahsı, soparlarla tekme tokat dövdüğü anlar cep telefonu kamerasında görüntülendi.

Olay dün akşam vakitlerinde Sirkeci'de oldu. İddiaya göre Hobyar Mahallesi Hüdavendigar Caddesi'ndeki bir iş yerinin önünde bir toplulukla iki kişiler aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma meydana geldi. Tartışma büyüyünce taraflar içerisinde kavga çıktı.

Öldüresiye Dövdüler

Grup üyelerinin iki kişiyi ellerinde sopa ve demirlerle tekme tokat dövdükleri anlar cep telefonu kamerası ile videoya alındı. İki şahsın tekme tokat dövüldüğünü gören halk durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan iki kişi ambulans ile hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili de tarafların birbirinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.