KAYACIK VE TATLICAK TESİSLERİ YENİLENDİ

KAYACIK VE TATLICAK TESİSLERİ YENİLENDİ
Konyaspor yönetimi düzenledikleri basın gezisi ile Kayacık ve Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her iki tesisin yenileme çalışmaları tamamlandı ve tesisler 5 yıldızlı otel konseptine getirilerek oyuncuların her türlü

Konyaspor yönetimi, Kayacık ve Tatlıcak Tesislerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili basın gezisi düzenledi.  İlk olarak Tatlıcak Tesisleri’ne yapılan ziyarette basın sözcüsü Güven Öten, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tatlıcak Tesisleri’nin Konyaspor’un okulu niteliğinde olduğunu belirten Öten, 5 yıldızlı konsept tarzında yeniledikleri tesislerde oyunculara her imkanı sunduklarını kaydetti. Öten, Tatlıcak tesislerini kendi imkânları dâhilinde yenilediklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Tatlıcak Tesislerimiz Konyaspor’un geleceğidir, okuludur. İnşallah bu kadar imkânlardaki tesislerde alt yapıda birçok oyuncu hem Türk sporuna hem de Konyaspor’umuza kazandıracağız.”

tatlicak-(18).jpg

“SÜPER LİG TESİSLERİYLE EŞ DEĞER DURUMDA”

 Alt yapı tesislerinin Süper Lig’in tesisleriyle eş değer durumda olduğunu belirten Öten,  “Hilmi başkanımızın bu konuda ciddi bir arzusu vardı. Bu sene bu arzusunu gerçekleştirdik. U13 den U19’a kadar bütün genç sporcularımızı burada yetişecekler. Güzel ve başarılı bir ekibimiz var. Birbirinden mükemmel evlatlarımız burada yetişiyor. Eskiden yetenekli çocuklar görsek bile imkânsızlıklar nedeniyle bir türlü bünyemize kazanamıyorduk. Artık 5 yıldızlı otel konseptinde her türlü imkânları ellerinde olan tesisimiz var. Kalacak yer sıkıntısı yaşamıyoruz. Tek kişilik odaları, 3 sahası ve kışın bitmesi planlanan suni sahamızla birlikte gençlerimiz burada çalışmalarını sürdürebilecek. İmkânlarımızın bu denli güzel olması da çocuklarımızı birkaç adım daha teşvik edeceğini düşünüyorum. İnşallah Konyaspor’umuz için hayırlı olsun. Burada sunduğumuz imkânların meyvesini 3-5 sene sonra göreceğiz. Konyaspor olarak geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

tatlicak-(5).jpg

“TESİSİMİZ BÜYÜK TAKIMLARIN TESİSLERİYLE AYNI NİTELİKTE”

Kayacık Tesisleri’nin de yenilendiğine dikkat çeken Öten, kurumsallaşma adına önemli adımların atıldığını kaydetti. Öten, “Süper Lig oyuncularının kamp yaptığı konakladığı, antrenmanlarını yaptıkları bu tesis yüz bin metrekarelik bir alan. Kayacık Tesisleri’miz Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edildi. Biz burayı tüm imkânlarımızı, tüm şartlarımızı zorlayarak kademe kademe en iyi şekilde, en iyi imkânlara getirdik. Son 3 aylık dönemde bugün çok büyük takımların bile aynı seviyesinde imkânlarda bir tesis kazandırdık. Tesisimizde hemen hemen yenilenmeyen hiç bir şey kalmadı. Hiçbir eksiğimiz yok. Havlusundan kaşık çatalına kadar özenle yenilediğimiz tesisimizin bütün masraflarını kulübümüz karşıladı. Burada toplam 5 adet sahamız var. 3 tanesi nizami ölçülerde 2 tanesi biraz daha büyük ve Isıtmalı sahamız daha var. Olabilecek en üst düzeydeki imkânlar kullanıldı. Yakıt sistemi, kazan sistemleri korkunç bir durumdaydı ve şu an 20 sene açılıp hiç masraf edilmeyecek şekle getirildi. Problemsiz ligimize başlayacağız. İmkânların güzel olması lige de başarılara da sirayet edecektir. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerine yer verdi. (Ayşegül Ertul)

kayacik-(8).jpgkayacik-(13).jpgkayacik-(23).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.