Kayacılar, 'Yöntem’li LGS Türkiye birincilerini tebrik etti

Kayacılar, 'Yöntem’li LGS Türkiye birincilerini tebrik etti
Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ ı, Yöntem Koleji öğrencilerinden LGS Türkiye Birincileri Aylin Özdemir, Ulaş Ayyürek ve Kayra Yiğit Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ ı, Yöntem Koleji öğrencilerinden LGS Türkiye Birincileri Aylin Özdemir, Ulaş Ayyürek ve Kayra Yiğit Karakaş’ı makamında ziyaret etti. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Kayacılar, LGS’ deki şampiyonların Konya’nın gururu olduklarını söyledi.

Ziyarete, Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu Yerleşkesi Müdürü Musa Gezgin ve öğrencilerin aileleri de eşlik etti.

LGS’ DEKİ ŞAMPİYONLARIMIZ KONYA’NIN GURURU OLDULAR

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar Konya’da LGS’ de şampiyonların Konya’nın gururu olduklarını belirterek, “İlçemizdeki okullarda Liselere Geçiş Sistemi(LGS) şampiyonu olan öğrencilerimizi misafir ederek, başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. LGS’ de ilimiz genelinde 25 tane şampiyonuz var. Bu şampiyonlarımızdan 16’sı Selçuklu ilçemizden olup, 12’si özel okullardan, 4’de devlet okullarındandır. Öğrencilerimizin başarıları bizleri sevindirdi. Yöntem Eğitim Kurumları öğrencilerimizden LGS Türkiye birincileri Aylin Özdemir, Ulaş Ayyürek ve Kayra Yiğit Karakaş’ ı bu başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun. Konya adına bizleri gururlandırdınız. Bundan sonraki eğitim hayatında başarılar elde edip, vatanımıza ve milletimize faydalı olacaksınız. Buna inanıyoruz. Sizlerin güzel yerlerde olmanızı istiyoruz. Çalışmaktan ve dürüstlükten taviz vermeyelim. Size güveniyoruz. Yolunuz açık olsun. Tekrar sizleri tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısında katkı olan okullarımızın yöneticilerine, öğretmenlerine ve velilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Yöntem Eğitim Kurumları LGS Türkiye birincileri olan öğrencilere günün anısına birer hediye takdim etti.

Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu Yerleşkesi Müdürü Musa Gezgin, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ a kendilerini misafir ettiklerinden dolayı teşekkür etti.

yontem-haber-1.jpg

yontem-haber-2-kopya.jpg

yontem-haber-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.