Kayıp Aranıyor!

Kayıp Aranıyor!
Puan ve gol yönünden rekor beklenen sezona çok kötü başlayan Torku Konyaspor, sahadaki görüntüsüyle de sınıfta kalıyor

Torku Konyaspor büyük umutlar ve iddialı bir şekilde girdiği 2014-2015 sezonunda ilk 6 haftadaki performansı ile hayal kırıklığından öte gidemedi. Camianın gol rekoru kırılmasını beklediği ligde geride kalan 6 haftada 2’si penaltıdan olmak üzere sadece 5 gol atabilen temsilcimiz maç başına 1 puan ortalaması ile yoluna devam ediyor. 4’ü iç sahada olmak üzere tam 12 puan kaybı yaşayan Mesut Bakkal ve öğrencileri futbol olarak da beklentilerin uzağında kaldı.

Başakşehirspor maçını pozisyona dahi giremeden ve kaleyi tutan iki cılız şutla tamamlayan temsilcimizde geçen yıl dillere destan olan ve rakiplere korku salan “bitirici hücum hattı”nın yerinde de yeni transferlerin takıma adapte olamaması, Djalma Campos’un sakatlığı ve Hleb’in formsuzluğu neticesinde yeller esiyor.

Sporseverler son olarak oyuncularını “vasat performansları” nedeniyle eleştiren teknik direktör Mesut Bakkal’ın da formsuz olduğunu ve yapılan 12 transfere rağmen takımın geçen yılın çok çok altında kaldığı eleştirisinde bulunuyor. Camia şimdi, Djalma Campos’un bir an önce takıma dönmesini, Hleb’in form tutmasını ve Marica’nın sağlam ve güçlü bir şekilde takıma dahil olmasını bekliyor. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.