Kayıp belediye görevlisinin ağaca asılı cesedi bulundu

Kayıp belediye görevlisinin ağaca asılı cesedi bulundu
AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, arife gününden bu yana kendisinden haber alınamayan, belediyede görevli 50 yaşındaki Mustan Erkol’un cesedi bir ağaçta asılı bulundu. Bankaya ve çevresindekilere yüklü miktarda borcu olduğu belirtilen Erkol’un intihar ettiği s

Nazilli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli, evli ve iki çocuk babası Mustan Erkol, Kurban Bayramı’nın arife günü evinin çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Her yerde aranan Erkol’un cesedi bugün saat 10.30 sularında Pirlibey ve Dualar Mahallesi içinde olan Cemal Aktaş’a ilişkin bir portakal bahçesinde bulundu.

İhbar üstüne hadise yerine gelen jandarma, tetkik yaptı. İki hafta öncelikle öldüğü ve cesedi çürümeye başladığı belirlenen 28 yıllık memur Aktaş’ın cesedi, yapılan tetkik sonrası otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bankaya ve etrafına takribî 250 bin lira borcu bulunduğu belirtilen Mustan Erkol’un intihar ettiğinin sanıldığı kaydedildi. Erkol’un üstünde herhangi bir intihar notuna rastlanmazken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.