Kaymakam Karahan'dan okul ziyaretleri

Kaymakam Karahan'dan okul ziyaretleri
Yunak Kaymakamı Murat Karahan , yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için okul ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Yunak Kaymakamı Murat Karahan , yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için okul ziyaretleri gerçekleştiriyor. Okul ziyaretleri kapsamında idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ile birlikte eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde devam etmesi ve ihtiyaçların yerinde tespit edilmesi noktasında okul ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler çerçevesinde, Çayırbaşı İlkokulu, Sülüklü Mimar Sinan İlkokulu ve Hacıömeroğlu Telli Karacan İlkokulu ziyaret edildi. Okullarda sınıf ziyaretleri yapıldı, okul müdürleri ve öğretmenlerle toplantı yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Öğretmenler ile toplantı yapan Kaymakam Murat Karahan , "Amacımız nitelikli öğrenciler yetişmesini ve öğrencilerimizin iyi yerlere gelmelerini sağlamaya yardımcı olmak. Bu anlamda sadece kaymakamlık ve milli eğitim müdürlüğü olarak değil öğrenciler için yaptığımız çalışma ve faaliyetlere eğitimin tüm paydaşlarını dahil ediyoruz. Siz değerli öğretmenlerimize de gayret ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Karahan'ın ziyaretlerine Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürleri Abdullah Tunçez ve Kerim Atik, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin İmren ve SYDV Müdürü Özkan Kılınç eşlik ettiler.

kaymakam-1.jpg

kaymakam-2.jpg

kaymakam-3.jpg

kaymakam-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.