Kaymakam Özyiğit Muay Thai Sporcularını Ziyaret Etti

Kaymakam Özyiğit Muay Thai Sporcularını Ziyaret Etti
29 Kasım 2015 tarihinde Konya’da gerçekleştirilen Konya Muay Thai İl Şampiyonasından..

Süleyman Sayan'ın Haberi

29 Kasım 2015 tarihinde Konya’da gerçekleştirilen  Konya Muay Thai  İl Şampiyonasından  5 birincilik 4 ikincilik alarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye  hak kazanan Seydişehir Belediyesi muay  Thai takımını, antrenman  yaptıkları Şaban Cengiz Kültür Merkezi Spor Salonunda Seydişehir Kaymakamı  Regaip Ahmet Özyiğit ziyaret etti. Antrenmanları ve yapılan gösteri maçlarını izleyen Kaymakam Özyiğit kısa süre önce kurulan ve büyük başarılara imza atan sporcuları ve onları yetiştiren hocaları Serkan Yıldız ve Ercan Alkışoğlu’nu tebrik ederek başarılarının artarak devamını dileyip şampiyon sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

      Antrenör Serkan Yıldız ise Kaymakam Özyiğit’e ziyaretleri için teşekkür ederek sporculara verdikleri destek için şükranlarını belirtti. Ayrıca  Muay Thai sporunun  kişiye kazandıracağı ruhsal faydalarından bahsederek, “Kişiye özgüven aşılayarak kişinin kendinden emin bir birey olmasını sağlar. Spor  ahlakıyla yetişen kişi, çevresine karşı daha duyarlı ve sorumluluk sahibi olur. Boş zamanlarını değerlendirerek iç sıkıntılardan kurtulur. Vücudundan attığı toksinler sayesinde mutluluk hissine kapılır. Antrenmanlar sayesinde disiplinli olmayı mücadele etmeyi, hızlı düşünmeyi öğrenir” dedi. Ayrıca muay Thai’in  antrenman şekillerini anlatarak, tüm Seydişehirlileri özellikle gençleri salona spor yapmaya davet etti. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.