Kayseri Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediyenin ya da belediye bürokratlarının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediyenin ya da belediye bürokratlarının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Belediyeden yapılan açıklamada, bazı kişilerin zaman zaman Kayseri Büyükşehir Belediyesi ya da bazı bürokratların adını kullanarak vatandaşlardan yardım amaçlı para talebinde bulunduklarının tespit edildiği belirtildi.

Belediyenin ya da bürokratların, hiç kimseden para talebinde bulunmadıkları vurgulanan açıklamada, bu tür taleplerde bulunan kişilerin tek amacının dolandırıcılık olduğu bildirildi.

Bu kişilerden gelecek tekliflerin ve telefonların dikkate alınmaması istenilen açıklamada, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşların bir an önce polise ihbarda bulunmaları istendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.