Kayseri Büyükşehir Belediyesinden terörle mücadeleye destek

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden terörle mücadeleye destek
Terörle mücadele yürütülen Nusaybin'e çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması için iş makineleri gönderilecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince terörle mücadele için operasyonların devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından açılan çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılmasında kullanılmak üzere iş makineleri gönderilmesi kararı alındı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Meclisi, mayıs ayı toplantısında 84 maddeyi görüşerek karara bağladı.

Toplantıda, terörle mücadele yürütülen Nusaybin ilçesinde, güvenlik güçlerince yürütülen operasyonlar kapsamında, çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılmasında kullanılmak üzere Kayseri Büyükşehir Belediyesine ulaşan iş makinesi talebi de görüşüldü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mardin Valiliği ve 1. Komando Tugay Komutanlığından, operasyonlarda Kayseri'den giden birliklerin de görev yaptığı ilçede kulanılmak üzere ekskavatör (iş makinası) gönderilmesi talebi ulaştığını belirterek, bölücü hainlerin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi için bölgeye üç ekskavatör göndermek istediklerini bildirdi.

Daha sonra ilçeye iş makinelerinin gönderilmesi önerisi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.