Kayseri'de hentbol takımını taşıyan midibüsün devrilmesi

Kayseri'de hentbol takımını taşıyan midibüsün devrilmesi
Kazada yaralanan sporcular antrenmanlara başladı


ADIYAMAN (AA) - Hentbol Erkekler 2. Lig takımlarından Adıyaman Belediyespor kafilesini taşıyan aracın devrilmesi sonucu yaralanan sporcular, yeniden antrenmanlara başladı.

Adıyaman Belediyespor Kulübü Başkanı Aykut Dündar, yaptığı yazılı açıklamada, takımlarının talihsiz bir kaza geçirdiğini anımsatarak, vefat eden sporcular Ebu Sadık Ünlü ile Ahmet Öztürk'ü kaybetmenin acısını yaşadıklarını ifade etti.

Takımlarının, Adıyaman Belediyesi Spor Salonu'nda yeniden çalışmalara başladığını aktaran Dündar, grupta liderliklerini devam ettirip, sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini vurguladı.

Sporcularının azimli bir şekilde çalıştığını vurgulayan Dündar, psikolojik olarak kötü olmalarına rağmen, bu sıkıntılı günleri atlatıp, kaybettikleri arkadaşlarının anısına şampiyonluğu elde etmek için kararlı olduklarını dile getirdi.

Yaşanan talihsiz kaza sonrası devletin bütün imkanlarının seferber edildiğine dikkati çeken Dündar, "Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, taziye ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kazada hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.