Kayseri'de kültür sanat

Kayseri'de kültür sanat
"Külkedisi Sindrella" ve "Deli Bayramı" adlı oyun seyirciyle buluşacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bu hafta çeşitli kültür sanat etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali, Şehir Tiyatrosu'nda 27 Mayıs'a kadar sürecek. Festivalde, genç oyuncular, her gün saat 14.00 ve 20.00'de iki oyunu sahneye koyacak.

"Külkedisi Sindrella" adlı çocuk oyunu, 14 Mayıs Cumartesi günü Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenecek. Salim Dörtcan'ın tiyatroya uyarladığı ve yönettiği oyun, saat 12.00 ve 15.00'te minik izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Araştırmacı yazar Talha Uğurluel ve spiker Cansu Canan Özgen, 15 Mayıs Pazar günü "Osmanlı'nın Şifreleri ve Selçuklu'da Kayseri" konulu söyleşiye konuk olacak. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki program, saat 20.00'de başlayacak.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesince düzenlenen 1. Erciyes Sanat Günleri kapsamında, 13 Mayıs Cuma günü Turgut Özakman'ın yazdığı "Deli Bayramı" adlı oyun sahnelenecek. Güzel Sanatlar Fakültesi Konser Salonundaki oyun, saat 13.30'da izlenebilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.