Kayseri'de yatırım toplantıları

Kayseri'de yatırım toplantıları
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırım toplantıları kapsamında Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırım toplantıları kapsamında Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda Kocasinan Belediyesinin hizmet ve yatırımları ile Büyükşehir Belediyesinden talep edilen projeler görüşüldü.

Çelik toplantıda, ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili tüm ilçe belediye başkanlarının görüşlerine başvurduklarını belirterek, "Bu kez de Kocasinan Belediyesinin 2017'de yapacağı yatırımları ve Büyükşehir Belediyesinden talep ettikleri projeleri inceledik. Yapacağımız değerlendirmeler sonucu Kocasinan'a nasıl katkı vereceğimizi belirleyeceğiz ve üstleneceğimiz projelere bir an önce başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Çolakbayrakdar da geçen yıl planlanan işleri tamamladıklarını ve bu yıl da planlanan yatırımları el biriliğiyle hayata geçireceklere inandığını kaydetti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.