Kayserispor, Galatasaray'dan çekinmiyor

Kayserispor, Galatasaray'dan çekinmiyor
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray'ı mağlup ederek, sezonu galibiyetle tamamlamayı hedefliyor- Kulüp Başkan Vekili Ortaköylüoğlu: "Son karşılaşmayı da kazanarak iyi bir kapanış yapmak bizim için çok ön


KAYSERİ - (AA) - MUSTAFA ÖNAL - Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın karşılaşacakları Galatasaray'ı mağlup ederek, sezonu galibiyetle tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 33 haftada topladıkları 34 puanla kümede kalmayı başardıklarını belirtti.

Takım olarak son haftalarda iyi bir ivme yakaladıklarına, bunun sonucunda da bitime bir hafta kala ligde kalmayı garantilediklerine dikkati çeken Ortaköylüoğlu, renktaşları Galatasaray'dan çekinmediklerini ifade etti.

Kümede kalınmasıyla takımda moral ve motivasyonun en üst seviyeye çıktığını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Takımımız geçen hafta ligde kalmayı garantiledikten sonra moral de buldu. Son haftalarda çok stresli karşılaşmalara çıktık ama Galatasaray maçına ligde kalmanın moraliyle çıkacağız. Karşılaşma biraz daha rahat geçecektir. Ancak ligin her karşılaşması bizim için çok önemli. Galatasaray maçına da önem veriyoruz. En ufak bir rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Galatasaray maçına da galibiyet amacıyla çıkıyoruz. Takımımız bu maça diğer karşılaşmalardan daha az stresle çıkacak. İnanıyorum ki bu da bizim için avantaj olacak. Daha önce o stattan galibiyetle ayrılmıştık. İnşallah, buna bir yenisini daha ekleyebileceğimizi düşünüyorum."

Takımda eksik bulunmadığını belirten Ortaköylüoğlu, "Her karşılaşma bizim için çok önemli. Teknik heyet ve futbolcularımız Galatasaray maçının bilinci içerisindeler. Galatasaray'a karşı çok iyi bir mücadele göstereceğimizi düşünüyorum. İnşallah, hem iyi futbolla hem de iyi skorla sahadan galibiyetle ayrılırız." dedi.

Galatasaray'ın kaliteli futbolcuları bulunduğunu ancak kendi takımlarına da güvenlerinin olduğuna dile getiren Ortaköylüoğlu, "Bu sezon çok zorlu bir lig yaşadık. Son karşılaşmayı da kazanarak iyi bir kapanış yapmak bizim için çok önemli. Galatasaray vitrini olan bir kulüp. Galatasaray ile oynanan maçlar çok büyük bir kesim tarafından takip ediliyor. Futbolcular açısından da kulübümüz açısında da önemli karşılaşma." diye konuştu.


- "Taraftarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz


Ortaköylüoğlu, karşılaşmanın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına denk geldiğine dikkati çekerek, "Taraftarlarımız geride kalan haftalarda bizi çok iyi desteklediler. İnşallah, onlara kapanış hediyesi veririz. Taraftarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirecek gücümüz var." ifadelerini kullandı.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.