Kayserispor'da bir dönem sona erdi!

Kayserispor'da bir dönem sona erdi!
Tek listeyle gidilen kongrede yönetim kurulu üyesi Yücel Şahin başkanlığa seçildi, böylece Kayserispor'da Recep Mamur dönemi sona erdi.

Kayserispor'da 2004-2005 sezonuna kadar yaklaşık 20 yıl aralıklarla yöneticilik yapan ve o sezonun devre arasında olağanüstü kongreyle  başkanlığa seçilen Mamur, sarı-kırmızılı kulübün dün gerçekleştirilen olağanüstü kongresinde  başkanlığa aday olmadı. 
 
Kayserispor, Mamur'un başkanlığındaki son 10 sezonda önemli başarılar elde etti. Mamur döneminde,  teknik  direktör Tolunay Kafkas yönetiminde 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupasını kazanma başarısı gösteren sarı-kırmızılı ekip, 2006-2007 ve 2008-2009 sezonlarında Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil etti. 
 
Süper Lig'de de Mamur döneminde başarılı sezonlar geçiren Kayserispor,  geçen sezon Süper Lig'e veda etmişti. Kayserispor, PTT 1. Lig'de geride kalan 9  hafta sonunda lider Osmanlıspor'un ardından 2. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.