Kazanacaksın!

Kazanacaksın!
Hafta içi mesaisinde Türkiye Kupası’nda Galatasaray'a elenen Konyaspor, tamamen lige yöneldi. Yeşil-beyazlılar kritik fikstürün ilk maçında yarın Alanyaspor’a konuk olacak. Konyaspor rakibi karşısında kazanması halinde kritik bir 3 puanı hanesine yazdırac

4-1’lik Galatasaray mağlubiyetiyle Ziraat Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda eden Atiker Konyaspor, tamamen lige yöneldi. Sezona 2 kupayla başlayan fakat kötü performansıyla ligde ateş hattına kadar gerileyen yeşil-beyazlılar, tabiri caiz ise hayatta kalma mücadelesi vermeye başladı. Türkiye Kupası’na da veda eden Konyaspor, tamamen lige yöneldi. Yeşil-beyazlıların buradaki ilk hedefi ise bugün oynanacak Alanyaspor maçından galip ayrılmak.

ÇIKIŞ ARIYOR

Tamamen lige dönen ve peş peşe alacağı seri galibiyetlerle ateş hattından bir an önce kurtulmak isteyen Atiker Konyaspor, bugün oynanacak Alanyaspor maçını kendine hedef olarak gördü. Yeşil-beyazlılar yarın Alanya Oba (Bahçeşehir Okulları) Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacak maçta galibiyet parolasıyla hazırlandı.

DÜDÜK AYDINUS’TA

Alanyaspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Kutluhan Bilgiç ise müsabakada dördüncü hakem olarak yer alacak.

KONYA’DA 1, ALANYA’DA 2 EKSİK

Konyaspor, bugün oynanacak Alanyaspor maçına sol bek oyuncusu Ferhat Öztorun’dan yoksun olarak çıkacak. Galatasaray maçında sakatlanan Öztorun, aynı zamanda sarı kart cezalısı. Rakip Alanyaspor’da forvet M'Billa Etame sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak. Öte yandan adale sakatlığı yaşayan kaleci Haydar Yılmaz’ın oynayıp oynamaması ise maç saatinde belli olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.