Kazandığımız için mutluyuz

Kazandığımız için mutluyuz
Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen, 4-2 kazanılan Zonguldak Kömürspor maçını değerlendirdi. Türkmen, kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, geride kalan hafta kendi evinde konuk ettiği Zonguldak Kömürspor’u 4-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeşil-beyazlıların teknik patronu Tayfun Türkmen, bu maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

‘HEDEFİMİZ MAÇI KAZANMAKTI’

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen, Zonguldak Kömürspor maçıyla ilgili olarak, “Sezonun ilk galibiyetini aldık. Bu maçtaki ana hedefimiz tamamen maçı kazanmaktı. Onun için öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Oynayan, oynamayan, sonradan giren, takım halinde tüm arkadaşlarımın büyük emeği var, özverisi var. Onun için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hepimiz için bu galibiyetin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

‘DEVAMINI GETİRECEĞİZ’

Tayfun Türkmen, bundan sonraki süreçte kazanmayı alışkanlık haline getireceklerini ifade ederek “Galibiyetlerin devam etmesi için çalışmalarımızı ekip olarak sürdüreceğiz. Değişik bir maç tecrübesi yaşadık diyebilirim” diye konuştu.

‘YEDİĞİMİZ GOL MAÇI BAMBAŞKA YERE GETİRDİ’

Türkmen, “Zonguldak Kömürspor maçına muhteşem başladık. Üst üste goller bulduk. 3-0’ı yakaladık. Ama bireysel hatadan yaşadığımız bir gol maçın bütün şeklini, hikâyesini farklı bir yere getirdi. Tabi bunlar da konuşulması ve çalışılması gereken konular. Futbol hatalar oyunu, bu hatalar olacak. Biz bunları düzeltmeye çalışacağız. Önemli olan oyuncularıma hep söyledim gibi maç devam ederken yapılan hatalara takılıp kalmamak. Oraya takılmaya devam edersek bu hatalar daha büyüklerini peşinden getirecek. Nitekim öyle oldu” ifadelerini kullandı.

‘DERS ALDIĞIMIZ NOKTA, MAÇIN BİTMEDİĞİ’

Tayfun Türkmen, “Belki farklı bir skor da olabilirdi. Farklı bir şey de konuşabilirdik. Ama çok şükür oyun olarak ve skor olarak 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Daha da fazla goller bulabilirdik. Fazlasıyla pozisyonlarımız var. En önemli ders aldığımız nokta, 3-0 da olsa maçın bitmediği. Bunun canlı bir örneğini yaşadık. Geçmişte bunun gibi futbol hikâyelerini hep görmüştük. Skor ne olursa olsun, son düdük çalana kadar disiplini en üst düzeyde tutmanız gerekiyor. Kazandığımız için çok mutluyuz. Emeği geçen herkes i tekrar kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.