KAZANMA ZAMANI

KAZANMA ZAMANI
Ligde çıkış maçı olarak gördüğü Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek Atiker Konyaspor, evine mutlu dönmeyi hedefliyor. Anadolu kartalı iki haftalık kötü gidişi Ankara deplasmanında sonlandırmanın peşinde

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında bugün Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.00'te başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Son iki haftada sadece 1 puan alabilen yeşil-beyazlı ekip, gözle görülür bir şekilde düşüş yaşıyor. Özellikle ligin ikinci yarısına beklediği gibi başlayamayan ve oyun anlamında da ciddi sıkıntılar yaşayan Konyaspor, gidişata bu hafta dur demek istiyor. Temsilcimiz, bugün Ankara deplasmanından alacağı 3 puanla çıkışını başlatmayı hedefliyor.

DIŞ SAHADA 12 PUAN

Atiker Konyaspor, ligde 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi sonrasında hanesine yazdırdığı 28 puanla 7. sırada bulunuyor. Rakip Gençlerbirliği ise bir maç eksiği ile 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonrası topladığı 23 puanla 13. sırada yer alıyor. Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimiz dış sahada çıktığı 10 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi performansıyla 12 puan aldı.

ÖNEMLİ EKSİK

Yeşil-beyazlı ekibin Gençlerbirliği maçında bir önemli eksiği var. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor maçında dördüncü sarı kartını gören Barry Douglas cezalı duruma düştü. Bugün oynanacak zorlu Gençlerbirliği maçında takımını yalnız bırakacak Douglas’ın yerine Mehmet Uslu forma giyecek.

SARI KART ALARMI

Ankara deplasmanında Konyaspor’da 3 futbolcu sarı kart sınırında. Yeşil-beyazlılarda Ömer Ali Şahiner, Milosevic ve Rangelov bugün sarı kart görmeleri halinde 22. haftada oynanacak Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Bu futbolcular Gençlerbirliği karşısında sarı kart cezalısı olma riskiyle de mücadele edecek.

MUHTEMEL 11

Serkan Kırıntılı, Skubic (Kibong), Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Ömer Ali Şahiner, Jonsson, Ali Çamdalı, Milosevic, Bajic ve Rangelov. (Seda Erciş)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.