Kazanmaya devam

Kazanmaya devam
Anadolu Selçukspor’un genç golcüsü Mücahit Can Akçay, bu hafta sonu oynanacak Bugsaş maçından galip gelmek istediklerini söyledi. Akçay iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, maçı kazanabileceklerini belirtti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un başarılı golcüsü Mücahit Can Akçay, bu hafta sonu iç sahada oynanacak Bugsaş maçını kazanmak istediklerini söyledi. Üst grubu yakalamak için kritik bir sınava çıkacaklarını ifade eden 19 yaşındaki golcü, maçı kazanmak için iyi bir hazırlık sürecinden geçtiklerini de sözlerine ekledi.

‘4 HAFTALIK ÇIKIŞIMIZ VAR’

Sakaryaspor maçıyla çıkış yakaladıklarını hatırlatan Mücahit Can Akçay, “8 haftalık galibiyet hasretimiz vardı. Ama bakıldığı zaman o süreçte de iyi futbol oynuyorduk. Biz iyi bir takımız. Bu hafta sonu oynanacak Bugsaş maçını da kazanmak istiyoruz. Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden birisi. Ama bizim de 4 haftalık bir çıkışımız var. Bunu devam ettireceğimizi düşünüyorum” dedi.

‘BİRLİK OLACAĞIZ’

Bugsaş maçını birlik ve beraberlikle kazanacaklarını ifade eden 19 yaşındaki golcü oyuncu, “Takımda iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Her zaman ki gibi saha içinde de birlik olursak bu maçı kazanabiliriz. Dediğim gibi, rakibimizi yenmek için sahaya çıkacağız ve inanıyorum ki bunu da başaracağız” diye konuştu.

‘İYİ ÇALIŞTIK’

Hafta sonu oynanacak Bugsaş maçının ligde üst grubu yakalamak açısından kritik bir öneme sahip olduğunu ifade eden Akçay, “Bu karşılaşma ligde üst sıralara yükselmek açısından kritik bir öneme sahip. Bunun için de çok iyi bir hazırlık süreci yaşıyoruz. Antrenmanlar tempolu geçiyor. İnşallah bunun meyvesini de maçta alacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.