Kazaya rağmen motor tutkusu

Kazaya rağmen motor tutkusu
Motor kazası sonrası iki el bileğinde kırık tespit edilen oyuncu Tamer Karadağlı ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Karadağlı, “Motor kullanabileceğim” dedi.

İZNİK’TE motosikletiyle geçirdiği kaza sonrası ambulans helikopterle İstanbul’a getirilen Tamer Karadağlı’nın yapılan ameliyatı sonrası sağlığı iyiye gidiyor. Karadağlı’nın kaldırıldığı Acıbadem International Hastanesi’nde tespit edilen kırık iki el bileği Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Ufuk Nalbantoğlu başkanlığındaki ekip tarafından dün ameliyat edildi.

Kazanın nedeni zeytinyağı

Tamer Karadağlı’nın sağlık durumu ile ilgili şu açıklama yapıldı: “Tamer Karadağlı’ya plak-vida sistemiyle tespit yaptık. Ameliyatı başarılı geçen hastamız, iki gün sonra taburcu edilebilecek.” Karadağlı’nın parmaklarını oynatabildiği ve birkaç hafta sonra motora binebileceği belirtildi. Karadağlı’nın motosikletçi arkadaşları,kazanın yola dökülen zeytinyağından kaynaklandığını ifade etti. Oyuncuyu ziyaret eden Emel Müftüoğlu da “Kendisi yine motor kullanacağım diyor.” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.