Kazayı Anlattı!

Kazayı Anlattı!
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde motosiklet kazası geçirmişti. İki el bileği kırılan Tamer Karadağlı, dün taburcu oldu. Tamer Karadağlı hastane çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı, olayın nasıl yaşandığını anlattı.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde motosiklet kazası geçirmişti. İki el bileği kırılan Tamer Karadağlı, dün taburcu oldu. Tamer Karadağlı hastane çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı, olayın nasıl yaşandığını anlattı. Kazayı anlattı!

KAZAYI ANLATTI!

Türkiye'nin en ünlü isimlerinden Tamer Karadağlı 30 motosikletli arkadaşıyla çıktığı gezi sonucu Bursa'da kaza geçirmişti. Motosikletiyle devrilen Tamer Karadağlı hemen hava ambulansı ile İstanbul'a getirilmişti.

İki el bileği kırılan Tamer Karadağlı ameliyatın ardından taburcu oldu. Yeşilköy'de tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Tamer Karadağlı, hastaneden eski eşi Arzu Balkan ve yakınlarıyla ayrıldı.



Hastane çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tamer Karadağlı, olayı anlattı. Tamer Karadağlı, yola dökülen bir zeytinyağı birikintisinin kazaya neden olduğunu söyledi.

Yağ birikintisi yüzünden kaza yaptığını söyleyen Tamer Karadağlı, ön tekerin kayması sonrası motosikletin hakimiyetini kaybettiğini belirtti. 

Kaskın bütün yüzünü koruduğunu söyleyen Tamer Karadağlı, full korumalı olduğunu belirtti. Çok iyi bir kask olduğunu söyleyen Tamer Karadağlı, montunun da korumalı olduğunu söyledi.



Aldığı eğitimlerin ve tecrübenin faydasını gördüğünü söyleyen Tamer Karadağlı, daha büyük bir durum olmadığı için şükretti. Tamer Karadağlı motosiklete yeniden binip binmeyeceği sorusuna ise, "Demirden korksak trene binmeyiz" diyerek, tekrar bineceğini ifade etti.

Yeni sezonda yeni projelerde yer alıp almayacağı sorusuna ise Tamer Karadağlı, reddedemeyeceği bir teklif gelmesi durumunda kabul edebileceğini, aksi takdirde bu yıl dinleneceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.