Hazırlık maçı: Konyaspor:1- Antalyaspor:0

Hazırlık maçı: Konyaspor:1- Antalyaspor:0
Konyaspor, Erzurum kampında Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlıların golü Cikalleshi’den geldi

Konyaspor, Erzurum kampında Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti. Konyaspor, Erzurum kampının son gününde hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile karşılaştı. Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan maça Konyaspor; İbrahim Sehic, Adil Demirbağ, Ahmet Çalık, Zymer Bytyqi, Guilherme Sitya, Amir Hazdziahmetovic, Barış Yardımcı, Oğulcan Ülgün, Paul Mpoku, Erdon Daci ve Sokol Cikalleshi 11’iyle çıktı.

2-002.jpg

3-001.jpg

GOL CİKALLESHİ’DEN GELDİ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un ikinci yarıda diğer oyuncularına da şans verdiği karşılaşmada yeşil-beyazlıların galibiyet golü 90+2’de Sokol Cikalleshi’den geldi. Daha önce Erzurumspor’u mağlup eden Konyaspor, 2. hazırlık maçını da kazanmış oldu. Karşılaşmada Antalyaspor’da Deni Milosevic, ilk kez eski takımı Konyaspor’a karşı forma giydi.

e7tm2ynxoaiqcqy-001.jpg

 

konyaspor-antalyaspor.jpg

KAMP SONA ERDİ 

Konyaspor’un Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştirdiği kamp sona erdi. 

İkinci etap hazırlıklarına Erzurum’da 22 Temmuz’da başlayan yeşil-beyazlıların kampı tamamladı. Temsilcimiz kısa izin sonrası çalışmalarına tesislerinde başlayacak ve lig başlayıncaya kadar hazırlıklarını tesislerinde sürdürecek. 

e7t3dt0wqaqjdzb-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.